Log in met uw MI-ID zonder een nieuw account te registreren×
Winkelwagen ( 0 )
Je winkelwagen is leeg!
Subtotaal ()
Afrekenen
Home > Support > Support > Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

V: Wat is YouTube Premium? A: YouTube Premium is alles wat u leuk vindt aan YouTube - zonder advertenties en zonder onderbrekingen. Bekijk video's op YouTube zonder advertenties en download uw favorieten om ze onderweg te bekijken. Dat omvat onze volledige catalogus van series en films. Multitasken? Maakt u zich geen zorgen, video's en muziek via uw smartphone worden moeiteloos afgespeeld wanneer uw scherm is uitgeschakeld. Oh, en u krijgt ook premium toegang tot onze nieuwe app voor het streamen van muziek - YouTube Music.

V: Wat is YouTube Music? Met YouTube Music kunt u naar de nieuwste hits luisteren, in contact blijven met uw favoriete artiesten en talloze nieuwe muziek ontdekken op al uw apparaten. Er zijn twee versies van YouTube Music: • - Onze gratis YouTube Music die door advertenties wordt ondersteund. • - Onze premium muziekservice, YouTube Music Premium, met voordelen zoals afspelen op de achtergrond, muziek zonder reclame en de modus voor alleen audio.

V: Hoe meld ik me aan voor de aanbieding? De antwoorden zijn afhankelijk van de partnerschappen - hieronder vindt u enkele mogelijke antwoorden A: • Open de YouTube-app op uw apparaat > Ga naar Mijn account > YouTube Premium ophalen • Open de YouTube-app op uw apparaat > Ga naar Mijn account > YouTube TV ophalen • Open de YouTube-app op uw apparaat > Ga naar Mijn account > Betaalde lidmaatschappen > YouTube Music • Open de e-mail/sms/melding van [Partner] > Klik op de aanbiedingslink > Meld u aan bij uw Google-account

V: Heb ik een Google-account nodig? A: Ja, u hebt een Google-account nodig om u aan te melden voor YouTube Premium, YouTube TV of YouTube Music.

V: Wat moet ik doen als ik meerdere Google-accounts heb? A: U kunt het gewenste account kiezen om u aan te melden voor de service

V: Hoe kan ik annuleren? A: • Ga in de YouTube-, YouTube Music- of YouTube TV-app naar Mijn account > Betaalde lidmaatschappen > Selecteer YouTube Premium, YouTube Music of YouTube TV > Selecteer Deactiveren. • Ga op internet naar YouTube.com > Mijn account > Betaalde lidmaatschappen > Selecteer Account beheren onder YouTube Premium, YouTube Music of YouTube TV > Selecteer Deactiveren

V: De gebruiker is al geabonneerd op YouTube Premium of Music. Komt de gebruiker in aanmerking voor de verlengde gratis proefperiode? A: Als een gebruiker momenteel abonnee is, informeer de gebruiker dan dat deze aanbieding alleen beschikbaar is voor nieuwe gebruikers die nog nooit een YouTube Premium- of Music-abonnement hebben gehad en dat deze aanbieding niet kan worden gecombineerd met een bestaand YouTube-abonnement. Omdat de gebruiker niet in aanmerking komt, kan hij/zij geen gebruikmaken maken van de aanbieding

V: Wat gebeurt er als de verlengde gratis proefperiode eindigt? A: Als u het abonnement opzegt voor het einde van uw gratis proefperiode, wordt uw abonnement beëindigd. Als u niet opzegt, wordt u een betaalde abonnee en betaalt u de maandelijkse abonnementsprijs.

V: Welke content is beschikbaar? A: • Via YouTube Premium kunt u alles bekijken op YouTube, YouTube Music of YouTube Kids, zonder reclame • Met YouTube Music kunt u genieten van losse nummers, volledige albums, muziekvideo's, afspeellijsten, remixen, covers, live-optredens. • Met YouTube TV hebt u toegang tot meer dan 85 kanalen. Om de beschikbare kanalen in uw regio te bekijken, gaat u naar //tv.youtube.com/welcome en voert u uw postcode in

V: Hoe kan ik upgraden of downgraden? A: • Als u wilt upgraden van YouTube Music naar YouTube Premium of van een individueel abonnement naar een gezinsabonnement, gaat u naar YouTube > Mijn account en selecteert u het serviceniveau waarnaar u wilt upgraden • Als u wilt downgraden van YouTube Premium naar YouTube Music, moet u uw YouTube Premium-account annuleren en u opnieuw abonneren • Als u zenders wilt toevoegen aan uw YouTube TV-abonnement, gaat u naar YouTube TV > Mijn account > Instellingen > Lidmaatschap en selecteert u de zenders die u wilt toevoegen. Meer informatie vindt u hier.

V: Waarom zie ik een aanbieding van 1 maand of helemaal geen aanbieding als ik op de link van [Partner] klik? A: Dit betekent waarschijnlijk dat de gebruiker niet in aanmerking komt voor een gratis proefaanbieding. Ze moeten contact opnemen met de supportafdeling van YouTube om te bevestigen dat ze in aanmerking komen voor de proefperiode. Gebruikers kunnen ook naar youtube.com/paid_memberships gaan om te zien of ze een actief abonnement hebben.

V: Ik heb me aangemeld voor de aanbieding, maar ik heb niet de YouTube-voordelen als ik de YouTube-app gebruik. Wat moet ik doen? A: Controleer of u bent aangemeld bij de YouTube-app met het account waarmee u zich hebt aangemeld voor YouTube Premium.

V: Kan ik van deze aanbieding gebruikmaken met een studenten- of gezinsabonnement? A: Nee.

V: Ontvangt een gebruiker automatisch aan het einde van een proefabonnement op YouTube Premium Music een factuur? A: Ja. Dit is een product- en licentievereiste voor onze abonnementsservice.

V: Hoe worden klanten geïnformeerd over het feit dat ze aan het einde van hun proefabonnement een factuur ontvangen? A: Een klant wordt op 3 manieren op de hoogte gebracht van de factureringsdatum: a. Tijdens het registreren voor het proefabonnement wordt de eerste factureringsdatum weergegeven in het aanmeldingsvenster b. Als een gebruiker zich aanmeldt voor een proefabonnement, ontvangt deze een e-mailbericht met de duur van diens proefabonnement en de eerste factureringsdatum c. De gebruiker ontvangt een herinneringsmail voordat de eerste maand in rekening wordt gebracht d. Op de eerste factureringsdatum krijgt de gebruiker een e-mail met de mededeling dat zijn proefperiode is afgelopen en dat hij vanaf die datum maandelijks wordt gefactureerd. De e-mail bevat informatie over het aanvragen van een terugbetaling als de klant denkt dat de facturering onjuist was Klanten kunnen op elk gewenst moment via het menu Betaalde lidmaatschappen en Mijn account van YouTube hun volgende factureringsdatum bekijken. Klanten kunnen hun proefabonnement op elk moment tijdens de proefperiode opzeggen en tot het einde van hun proefperiode toegang behouden tot hun YouTube-abonnement

Over cookies op deze site: We gebruiken eigen cookies en cookies van derden om de essentiële functionaliteit van onze website te behouden en de websiteprestaties te detecteren om ons te helpen efficiënter te werken, en om uw ervaring te verbeteren door gepersonaliseerde inhoud en op maat gemaakte advertenties aan te bieden.
Door op “Accepteer cookies” te klikken, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies voor deze doeleinden. Meer informatie over ons gebruik van cookies en hoe u uw voorkeuren kunt wijzigen, vindt u in ons"Cookiebeleid".

Cookies Accepteren
Meer Informatie